Stadin kundista evankelistaksi on omaelämäkertani, jossa kerron kokemuksistani ennen uskoontuloani stadin slangilla sota-ajasta lähtien. Loppuosa on kirjoitettu kirjakielellä pääosin seurakuntaelämästäni. 

Suunnan muutos on pieni todistuskirjanen, jossa kerron kymmenen vuoden kokemuksistani okkultistina ja sen vaaroista sekä omasta uskoontulostani, uskonkokemuksistani ja seurakuntatoiminnastani. 

Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan on selitysteos siitä, miten olen seurakunnassa oppinut ja omaksunut ymmärtämään näitä profeetallisia kirjoja ja myös Ilmestyskirjassa paljastettuja paholaisen suuria petoksia.  

Ratkaisun aika. Sisätautiopin dosentti Matti Miettinen kirjoitti ja julkaisi 1980-luvulla profeetallisen lähetyslehden nimeltä Ratkaisun aika, jota jaettiin seurakunnan toimesta Suomen koteihin. Tämä kirja on uusi ja värikuvitettu painos silloisesta lehdestä.

Julkaisemiani kirjoja voi tilata netin  kautta googlaamalla kirjan nimellä. Niitä voi tilata myös  suoraan useimmista kirjakaupoista tai kustantajalta (BoD-Books on Demand).