1. Alkusanat

Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit (Ilm. 12:7-9).

Ennen ihmiskunnan luomista oli taivaassa tapahtunut sota Kristuksen ja saatanan välillä, joka päättyi saatanan ja hänen enkeliensä häviöön. Saatana oli alun perin korkea enkeliolento, joka nousi kapinaan Jumalan hallitusta vastaan ja sai kolmannen osan enkeleitä puolelleen. Sodan lopputulos oli Saatanan häviö ja näin hänet enkeleineen syöstiin maan päälle. Siksi maan päällä jatkuu tämä sama hyvän ja pahan välinen taistelu, joka tulee lopulta päättymään hyvän voittoon.

Saatanan ja hänen enkelijoukkojensa olemassaolo ja toiminta näytetään todistukseksi koko maailmankaikkeudelle, että Jumalan tuomio oli oikea ja jotta taivaassa ei synny toistamiseen sotaa. Jumala on luvannut, että tämän jälkeen vallitsee koko maailmankaikkeudessa ikuinen rauha ja täydellisyys. Jokainen ihminen joutuu syntiinlankeemuksen seurauksena elämänsä aikana olemaan mukana tässä taistelussa, mutta voittajille on luvattu iankaikkinen elämä ja erikoisasema taivaassa.

Paholainen tekee kaikkensa ihmisten johtamiseksi harhaan ja kadotukseen, koska hänet enkeleineen on jo tuomittu kadotukseen. Yksi hänen harhauttamiskeinoistaan on juuri okkultismi. Paholainen pystyy tekemään käsittämättömiä ihmeitä ihmisen eksyttämiseksi. Ainoastaan turvautuminen Jeesukseen ja Jumalan sanaan varjelee meidät okkultismilta. Jumala on etukäteen paljastanut meille paholaisen eksytykset sanassaan. Ilman Jumalan sanan tutkimista ja omaksumista me menemme automaattisesti harhaan, sillä hän on viisain Jumalan luomista olennoista. Tiedän sen omasta kokemuksestani ja Jumalan sanan perusteella.

Tämän kirjan tarkoituksena on kertoa suunnanmuutoksestani okkultistista kristityksi ja samalla todistaa Jumalan olemassaolosta, Raamatun totuudesta ja evankeliumin elämää muuttavasta voimasta. Haluan myös tällä kirjalla kertoa Jeesuksen pikaisesta takaisintulosta, joka kaikkien raamatunkohtien perusteella on hyvin lähellä.

”Hän, joka todistaa tämän, sanoo: "Tämä on tosi, minä tulen pian." Aamen. Tule, Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa” (Ilm. 22:20,21).

Espoossa 2014

Seppo Johansson

www.sananmiekka.net