16. Ratkaisun aika

0613245

Me elämme ajassa, joka vaatii jokaiselta meistä henkilökohtaisesti kiireellisiä ja mitä tärkeimpiä ratkaisuja. Maailma on nopeasti lähestymässä lopullisen ratkaisun aikaa.Jumala on sanassaan selvästi esittänyt mikä on oikea ratkaisu.

Jumala on mitä voimakkaimmalla tavalla osoittanut Jeesuksen Kristuksen elämällä ja kuolemalla miten rajattomasti hän rakastaa jokaista meistä. Jumala ei lähettänyt Jeesusta maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan. Jeesus sanoi: "Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys" (Joh. 10:10). Tämän maailman pimein hetki on juuri alkamassa. Jeesuksen ansioihin ja hänen armoonsa turvautuvalla ei kuitenkaan ole mitään pelättävää. Hän tietää, että pimeintäkin yötä seuraa mitä ihanin aamun koitto.

Vielä tänään meidän Lunastajamme haluaa vakuuttaa jokaiselle meistä: "Katso nyt on otollinen aika, katso nyt on pelastuksen päivä" (2Kor. 6:2). "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne" (Heb. 3:8). Jumala haluaa mitä suurimmalla hellyydellä ja rakkaudella sanoa jokaiselle ihmiselle: "Minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte" (5 Moos. 30:19). Jumala ei pakota ketään. Hän vetää meitä puoleensa vain rakkauden sitein. Jumala on jo valinnut meidät. Äärettömän kallis hinta jokaisen pelastuksesta on jo maksettu. Jumala tyhjensi kaikki taivaan aarteet antamalla rakkaan Poikansa tähän pimeään maailmaan meidän tähtemme.

Miksi emme heti valitsisi elämän tietä. Jeesus lupaa antaa meille voimaa hänen tahtonsa tiellä vaeltamiseen. Hän haluaa kulkea koko tien kanssamme. Lunastajamme vakuuttaa: "Älä pelkää, sillä minä olen ' sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä" (Jes. 41:10). Kun me valitsemme elämän tien, takaa Jeesus onnellisen lopputuloksen. Hän antaa meille onnellisen elämän tässä ajassa ja kerran loppumattoman mitä suurenmoisimman elämän taivaan kodissa.

Edellä esitetyn perusteella ei ole vaikea ratkaista mikä on Raamatun totuus, mikä on Jumalan tahto kaikkien ihmisten suhteen. Jumala kehottaa: Ota vastaan iankaikkinen evankeliumi, ilosanoma, jota pn julistettu maailman alusta asti. Älä paaduta sydäntäsi nyt kun vielä on otollinen hetki ja pelastuksen päivä. Nyt on vielä mahdollisuus nöyrtyä ja antaa Jumalalle kunnia ja kumartaa kaiken Luojaa, Jeesusta Kristusta.

Kaikki kristityt, Jumalan kansa kaikissa seurakunnissa, liittykäämme yhteen julistamaan Raamatun koko totuutta Jeesuksessa Kristuksessa. "Ja henki ja morsian sanovat: 'Tule!'. Ja joka kuulee sanokoon: 'Tule!'. Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi" (Ilm 22:17).