Stadin kundista evankelistaksi on omaelämäkertani, jossa kerron kokemuksistani ennen uskoontuloani stadin slangilla sota-ajasta lähtien. Loppuosa on kirjoitettu kirjakielellä pääosin seurakuntaelämästäni. Kustantaja: BoD-Books on Demand. Julkaistu vuonna 2018.  

Suunnan muutos on pieni todistuskirjanen, jossa kerron kymmenen vuoden kokemuksistani okkultistina ja sen vaaroista sekä omasta uskoontulostani, uskonkokemuksistani ja seurakuntatoiminnastani. Kustantaja: BoD-Books on Demand. Julkaistu vuonna 2018.

Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan on selitysteos siitä, miten olen seurakunnassa oppinut ja omaksunut ymmärtämään näitä profeetallisia kirjoja ja myös Ilmestyskirjassa paljastettuja paholaisen suuria petoksia.  Kustantaja: BoD-Books on Demand. Julkaistu vuonna 2018.

Ratkaisun aika. Sisätautiopin dosentti Matti Miettinen kirjoitti ja julkaisi 1980-luvulla profeetallisen lähetyslehden nimeltä Ratkaisun aika, jota jaettiin seurakunnan toimesta Suomen koteihin. Tämä kirja on tekemäni uusi ja värikuvitettu painos silloisesta lehdestä. Kustantaja: BoD-Books on Demand. 

Jeesuksen todistajana on kirja, johon olen koonnut tietokonekaudellani vuosina 1998-2017 seurakunnissa pitämiäni saarnoja. Kustantaja: BoD-Books on demand. Julkaistu vuonna 2021.

Raamattua lyhyesti on kirja, johon olen valinnut mieleisiäni kohtia Raamatusta niitä vahvistavine raamatunjakeineen. Tarkoitus on ollut tehdä pieni kirja, jota lukemalla saa nopeasti jonkinlaisen kuvan Raamatun sisällöstä ja Jumalan pelastussunnitelmasta. Kustantaja: BoD-Books on Demand. 

Julkaisemiani kirjoja voi tilata netin  kautta googlaamalla kirjan nimellä. Niitä voi tilata myös  suoraan useimmista kirjakaupoista tai kustantajalta (BoD-Books on Demand).

Uusimmat kommentit

10.02 | 04:36

Mukava pieni tarina autoista.

Jaa tämä sivu