Stadin kundista evankelistaksi on omaelämäkertani, jossa kerron kokemuksistani ennen uskoontuloani stadin slangilla sota-ajasta lähtien. Loppuosa on kirjoitettu kirjakielellä pääosin seurakuntaelämästäni. Kustantaja: BoD-Books on Demand. Julkaistu vuonna 2018.  

Suunnan muutos on pieni todistuskirjanen, jossa kerron kymmenen vuoden kokemuksistani okkultistina ja sen vaaroista sekä omasta uskoontulostani, uskonkokemuksistani ja seurakuntatoiminnastani. Kustantaja: BoD-Books on Demand. Julkaistu vuonna 2018.

Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan on selitysteos siitä, miten olen seurakunnassa oppinut ja omaksunut ymmärtämään näitä profeetallisia kirjoja ja myös Ilmestyskirjassa paljastettuja paholaisen suuria petoksia.  Kustantaja: BoD-Books on Demand. Julkaistu vuonna 2018.

Ratkaisun aika. Sisätautiopin dosentti Matti Miettinen kirjoitti ja julkaisi 1980-luvulla profeetallisen lähetyslehden nimeltä Ratkaisun aika, jota jaettiin seurakunnan toimesta Suomen koteihin. Tämä kirja on tekemäni uusi ja värikuvitettu painos silloisesta lehdestä. Kustantaja: BoD-Books on Demand. 

Jeesuksen todistajana on kirja, johon olen koonnut tietokonekaudellani vuosina 1998-2017 seurakunnissa pitämiäni saarnoja. Kustantaja: BoD-Books on demand. Julkaistu vuonna 2021.

Raamattua lyhyesti on kirja, johon olen valinnut mieleisiäni kohtia Raamatusta niitä vahvistavine raamatunjakeineen. Tarkoitus on ollut tehdä pieni kirja, jota lukemalla saa nopeasti jonkinlaisen kuvan Raamatun sisällöstä ja Jumalan pelastussunnitelmasta. Kustantaja: BoD-Books on Demand. 


Älä eksy Raamatun totuudesta on kirja, joka perustuu Ilmestyskirjan 14. lukuun. Se  Se on siinä olevan tekstin mukaan  ikuista evankeliumia. Sen ymmätäminen aVavaa meille ajan saatossa kristikuntaan tulleet eksytykset, jotka Jumala haluaa paloikaista ennen Jeesuksen takaisintuloa


Jeesuksen juoksupoika on kirja, joka kertoo kirjoittajan uskonelämästä ja ajatuksistaan innostaakseen kanssaihmisiä toimimaan Jeesuksen juoksupoikina kukin itse valitsemillaan työmudoilla. Se on arvokkainta työtä, mitä ihminen voi tehdä,  tehdä,  koska hän saa olla mukana johtamassa lähimmäisiään  Jumalan työtoverina Jeesuksen luo ja ikuiseen elämään.Julkaisemiani kirjoja voi tilata netin  kautta googlaamalla kirjan nimellä. Niitä voi tilata myös  suoraan useimmista kirjakaupoista tai kustantajalta (BoD-Books on Demand).

Uusimmat kommentit

10.02 | 04:36

Mukava pieni tarina autoista.

Jaa tämä sivu